Σε Θεσσαλονίκη & Λάρισα
Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μακιγιάζ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ.

Εκπαίδευση μακιγιάζ, ονυχοπλαστικής, βλεφαρίδων & μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Lash Lift, Brow Lift, One By One, Henna Tattoo.

Φιλοσοφία

Η θεμελιώδης αρχή και ικανοποίηση µας είναι να μοιραζόμαστε τις δημιουργικές ιδέες για το μακιγιάζ και τη γνώση µας µε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν µε το μακιγιάζ και την ομορφιά. Προσφέρουμε στους μαθητές µας τα πιο ολοκληρωµένα και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια μακιγιάζ.

Η καλλιτεχνική ομάδα µας στην Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα, μέσα από ένα μεγάλο εύρος πρακτικών μαθημάτων μακιγιάζ, θα σας μεταδώσει την εμπειρία και θα οδηγήσει όλους εσάς να κατακτήσετε την κορυφή.

Η Ακαδημία παρέχει εκπαιδευτικό πρόγραµµα τριών επιπέδων. Μετά την επιτυχημένη περάτωση κάθε κύκλου σπουδών και την παροχή τίτλου (βεβαίωση), όλοι οι απόφοιτοί μας είναι έτοιμοι για µια ενδιαφέρουσα σταδιοδρομία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Προετοιμάζουμε Επαγγελματίες του Μέλλοντος

Είμαστε περήφανοι που η Αll M cosmetics προετοιμάζει τους επαγγελματίες του μέλλοντος στον χώρο του Μακιγιάζ – Make up. Οι απόφοιτοι της All M cosmetics έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με καταξιωμένους συνεργάτες, αλλά και διασημότητες από τον χώρο της Μόδας και του Θεάματος (Θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφος) ή ακόμη να κάνουν τη δική τους επιχείρηση ως make up artists.

Τμήματα Σπουδών Μακιγιάζ

Διαλέξτε ποιο επίπεδο σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών της σχολής μας.

Πιστοποιήσεις

Οι πιστοποιήσεις που παρέχονται μέσω της σχολής
“All M Cosmetics Beauty Academy” είναι οι εξής:

Πιστοποιημένος Ειδικός Μακιγιάζ – Certified Make Up Specialist (CMS)

Πιστοποιημένος Μακιγιέρ – Certified Make up Artist (CMA)

Πιστοποιημένος Ειδικός Επαγγελματικού Μακιγιάζ – Certified Make up Artist Specialist (CMAS)

Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Μακιγιέρ – Certified Make up Artist Professional (CMAP)

Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Μακιγιέρ – Certified Make up Artist Professional (CMAP)

Απόψεις Μαθητριών

Ο Χώρος μας

Η Ακαδημία Ομορφιάς & Αισθητικής ALL M COSMETICS λειτουργεί σε δυο μεγάλες πόλεις: Στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα. Επιλέξαμε τα πλέον κεντρικά σημεία σε κάθε πόλη ώστε η πρόσβαση να είναι άνετη και γρήγορη.