Lash Lift: Aftercare Tips

Lash Lift: Aftercare Tips

Lash Lift: Aftercare Tips 800 610 allmteam

TΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ LASH LIFT:

  • Μην αφήνετε υγρασία στις νέες σας βλεφαρίδες: Προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με το νερό τις επόμενες 24 ώρες, τη σάουνα ή τον ατμό στο πρόσωπο.
  • Αποφύγετε το μακιγιάζ των ματιών: Προσπαθήστε να αποφύγετε την χρήση προϊόντων στην περιοχή των ματιών για δύο ημέρες, ώστε να δώσετε στις βλεφαρίδες σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Μην χρησιμοποιείτε ψαλιδάκι βλεφαρίδων: Η χρήση του μπορεί να βλάψει τη διαδικασία ανόρθωσης βλεφαρίδων σας, καθιστώντας δύσκολη την επιστροφή των βλεφαρίδων σας στο φυσιολογικό. Μπορεί επίσης να καταστρέψετε τις βλεφαρίδες σας πιέζοντας το ψαλιδάκι επάνω στις βλεφαρίδες αμέσως μετά τη διαδικασία του lash lift.
  • Αποφύγετε την αδιάβροχη μάσκαρα: Μπορείτε να φορέσετε μάσκαρα και άλλα προϊόντα χωρίς λάδι μετά από 24 ώρες από την εφαρμογή. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη μάσκαρα για να εφαρμόσετε. Το lash lift και η αδιάβροχη μάσκαρα δεν είναι καλός συνδυασμός, καθώς το προϊόν απαιτεί σχολαστικό τρίψιμο για να αφαιρεθεί και μπορεί να κάνει το lash lift να χάσει την ομορφιά του. Καλύτερα να επιλέξετε μια μάσκαρα με βάση το νερό.